BumbiMyran
 
Picture
Oj vad den här lilla överlevaren växer, inte så konstigt med hennes goda aptit och nyfikenhet på hur ALLT smakar. Ja, jag menar allt. Vi fick ju 3 olika sorters mat från Orionstjärnan, sen fick hon ene påse för Stora hundar valpfoder hos veterinären.... inte stor koll där inte, eller kan dem sia in i framtiden? Nåja vår lilla Chibi som bara var hälften så stor som sina syskon fid födseln har vuxit ikapp rejält. Häromdagen vägde hon redan 9kg vid 14veckors . Morötter är inte lika gott längre, men roliga att gnaga och bita sönder. Smala skivor av gurka slinker otuggade, paprika är jättegott, köttfärsblandning med vatten o olja kan man gå tvärs över stock o sten... njae men forsa genom en barriär som Tindra försöker göra sig till. Banan, jodå om man får små lagom bitar. Fil o youghurt  ja då, ibland. Kattmat.... oups katterna får numera sin mat uppe på bänken, om ni förstår varför. Ja det va lite om de ätliga sakerna hon gärna stoppar i munnen. Att hon är en klok liten Myra ska ni oxå få veta, böcker slukar hon, jo då, hon smakar på varenda mening i en bok om ni förstår va jag menar, viljan att kunna hantera en penna, blyertsen sitter ju ganska långt in på en penna så man måste ju gnaga ordentliga smulor innan man besitter skrivande ordet? , sen är det där med klädvård, vill ju verkligen hjälpa till så inte samma saker hänger på galgen för länge, hört hur jag muttrar om att kläder inte bara ska hänga på galgarna, det ska användas och njutas av.... hm nu menade jag kläderna Chibi tyckte det va bättre att njuta av galgen...


Vet ni vad vi mer hittat på som kan visa tecken på mognad? Jo förra onsdagen så var vi på ringträning inför kommande utställningar. Vem kan missa ett tillfälle att få träffa likasinnade när Jennifer på ExAminos ställer upp med Ringträning på sin fritid ute i Tungelsta. Chibi var duktig för att vara så liten och första gången. Hon var oxå en ypperlig tillgång för dem andra när dem skulle klara störningsmoment.... Men jag fick otrolig bra tips, ni vet jag har ju ställt Tindra, och vi har fått jättefin kritik och meriter. Men nu gäller det inte Bumbin för hon kan det här. Även om vi ska träna lite för ev kommande utställning när det gäller Veteran, eller var det Veterinärklass det heter Monika? Det är stor skillnad att ställa och träna en liten valp som är så ung, men vilka bra tips Jennifer kommer med. Hon förklarar oxå hur vi ska tolka domartecken osv. Nu längtar jag till veckans övning, kanske får Bumbin följa med som åskadare åt sin lilla Huligan-Myra för att se att hon kan, sen kanske hon kan visa lillasyster lite tips o trix.
Stor måndagskram på er <3Picture
Kärlek till böcker, god smak, som sagt man ska smaka på ordets makt...
 


08/05/2013 12:49pm

Ja du, det låter som om lilla söta Myran är en alldeles normal liten busvalp, hahaha! Mycket söndertuggat blir det ;-)

Vad roligt att få gå på ringträning med Chibi, sånt har jag verkligen saknat!

Ha de gott med flocken!
Susanne

Reply
08/05/2013 12:50pm

Hihi, vilken aptit den lilla söta tjejen har och även på böcker.. Tänk vilken beläst dam hon kommer att bli ;)

Ha det gott!!

Reply
Karin
08/05/2013 9:58pm

Du verkar ha fått fullt upp med den lilla busan. Söt som attan är hon.

/Karin

Reply
08/06/2013 12:04am

Mmmmm, nja vad säger man???? Reklamera????? Nääää, inte mycket va??? Du måste ju veta att du lever och få lite att göra!!!! <3 En Soldat-Myra är hon, liten var hon men jä-ligt stark som tog sig så bra. Trodde vi inte, men när ni hade tisslat och tasslat färdigt....ja, då fick hon energi nog att klara sig!
Du får väl skicka fakturor hit på " galgar och böcker!" Ha,ha,hiiii. Hon blir nog en "professormyra!" när hon blir stor!!! Kramizar på er alla i din flock.
från en stolt uppfödare!!!! <3 <3 <3

Reply
Humlan
08/06/2013 4:47am

Undrar fortfarande vad det kan tänkas vara för intressant bok som man kan sluka så snabbt :P

Reply
Helen Nordström
08/06/2013 9:18am

Bra myran det är bra att vara bildad.

ReplyLeave a Reply.


Eurasier