BumbiMyran
 
Picture
Chibi tycker att humlor och kryp är intressanta, och högt gräs är roligt att busa i . Kan inte beskriva hur många skratt hon lockar frma när hon tumlar omkring.

Vad har hänt sedan sist då? Oj massor. Chibi är duktig och sover hela nätterna, i lördags vaknade hon inte utan låg kvar på sitt nya sovställe, bredvit Biabädden men halvt under sängen. Hon föredrar att ligga på svala golvet, men gärna med lite tak. I fredags hade vi Humlan o André här så efterosom Charlie beställt Tacco's så passade det väldigt bra. Vi busade ute på ängen och njöt av perfekt väder. Sol men skuggande moln och fläkt i från vinden. Igår var det slappardag (njae inte helt, vi röjde en stund i skogen och på ängen förstås) 
Idag suktade Humlan med en god kyckling/spenatpaj med västerbottenost, så den picnicade vi , Humlan, Maria o jag. Vi drog iväg till Lida och det var en fröjd att se när Chibi skulle efter Tindra i vattnet.... oups det va ju blött. Men hon kunde inteshålla sig så till slut for hon fram och tillbaka i vattenbrynet, djupare och djupare. Däremellan kunde man visst sandbada. Helt plötslig gjorde hon hoppskutt mot Humlans fötter, att det skätte och blev jätteblött bekymrade inte lilla Myran längre. Bumbin hon gick upp när hon flängt lite fram och tillbaka för hon vill inte gå djupare än till magen. Ända sättet att få Tindra att simma är att simma själv. 
Att äta på en filt var ju nytt för Chibi, om ni har maten i min höjd så ska väl jag få jag med verkade hon tycka. Hon försökte intensivt att få, det är verkligen inte lätt att motstå. Tur att hon var så ihärdig, det hjälpte att neka henne. Att åka bil bak i bilen tillsammans med syrran gick jättebra hem , hon var så trött att hon sov och fortsatte sova till för drygt en timma sedan. Ut och då kunde hon inte gå i koppel alls, för alla humlor var mycket intressantare. Nåja, man får låta henne ha lite såna stunder också, det gick väldigt lugnt till. Sen har hon röjt med alla, ja alla leksakerna nu i 40min och försökt få igång Tindra genom att voffla och hoppa. Det resulterade i lite motvoff från Bumbin men mer än så blev det inte. Imorgon kommer mormor och babysitter vovvarna medans jag jobbar. Nu är busungen ute och röjer med en kruka på balkongen tror jag så jag slutar för nu.
Kram Kram 

 


06/30/2013 10:44am

Hihi, fnissar ju bara av att läsa om allt lilla söta Chibi hittar på utan att ens ha sett det. Med andra ord så skriver du mycket bra och målande för oss bloggläsare :)

Ha det gott!!

Reply
BumbiMyran
06/30/2013 10:51am

Tack, jag har inte tid att fota den här lilla yrvädret i alla lägen. Jag vill ju inte missa ögonblicken och känslan med en lins emellan. (vilken bra ursäkt va) Det värmer att få feedback med såna ord :) Och Jeanette stor Grattiskram till Chaminjonen och lilltjejens resutat i helgen <3

Reply
06/30/2013 10:56am

Behövs inga kort, kan ändå se det framför mig :D
Tack Helene, ja vi går här med ett leende på läpparna i stort sett hela tiden ;)

BumbiMyran
06/30/2013 11:05am

Le så solen spricker fram , det är ni väl värda / Kram

06/30/2013 10:49am

Inget konstigt att hon vill ha mat när det serveras på filt....hon fick ju mat här hemma serverad på "gröna mattan!" i valphagen.
Kul att du har att göra...ha,ha,hiiii...., då vet jag att du lever. ;)
Visst är det en fin bild du fick på henne, som Margus tog?
Kramar tills vi ses och hörs!

Reply
BumbiMyran
06/30/2013 11:04am

Klart jag har att göra, hon har mycket gos i sig också inte bara bus. Men idag blev nyfikenheten lite farlig. Klämde tassen i dörren när Charlie stängde. oj oj oj vilket liv. Tindra blev jätteorolig över lillasyster och slickade henne när hon blev nedsläppt från famnen. Ingen fara, ingen skada och ingen hälta. Men det lät som om hela tassen höll på att lossna som hon skrek :( Jo du hon är glad i mat, tidigare sa Tindra till henne att hon inte fick äta Tottes mat, alla andra skålar är ok men just då var det inte ok att käka Tottes mat.
Tokiga hund, nåja hon har ju en tokig mamma oxå <3 <3 <3

ReplyLeave a Reply.


Eurasier