BumbiMyran
 
Picture
Varför den här titeln då, jo det är lätt att sitta och tycka att bloggar ska uppdateras konstant. Sån är jag, men uppdateringen av min egen måste jag göra själv och det är lätt att tycka. Att göra är en annan sak ;) Så därför är jag glad att jag inte sitter i glashuset där andra kastar sten. 
Vad har hänt då sen sist, massor och mycket.
I fredags fick vi besök av vännen Sy'v som alla djur bara älskar. Bumbin vill pussa, katterna vill kela och så klart även lilla Chibi. Gott fikabullar hade hon me sig oxå. Tyvärr åkte mormor hem *snyft* vi älskar ju mormor. 
Men sorgen behövde inte hålla i sig för länge, för på lördag var det mormor's födelsedag och det betydde att vi alla (Charlie, Humlan, Tin o Chibi jo jag me) åkte hem till henne och morfar och gluffade tårta, glass & jordpojkar (morfar ansåg att bären inte såg så gamla ut att de kunde vara GUBBAR)  och wienerbröd, min favvo av alla fikabröd. Mycket bus med Kalle och alla de andra blev det där. Och övning i bilåka. Gick jättebra att sitta me syrran längst där bak.
Söndagen blev en nästan lugn dag med lite korta skogspromenader med Totte katt och Bumbin. att sen Totte lurar Chibi att hoppa runt stock och sten och jag blev orolig över en kort hälta på Chibi busMyra det är visst något man får ta. 
På eftermiddagen kvällen så smög vi in i hundrasten, en dvärgznautzer som heter Zigge visade att det är lugnt och inget farligt, sen blev det ös mellan Chibi o honom en stund. 10 minuter senare uppenbarade sig en favvokille till Bumbin. En stor ståtlig dobberman som heter Charlie, då blev det full rulle på tanten, tur Charlie är väldans snäll mot små tyckte Chibi. ytterligare en kvart efter dök en importerad USA hund upp. En svart blandras vars mamma är eurasier och hans namn är Morris. Ja då, en mörk skönhet som naturligtvis är en av Bumbins favoriter. härligt att det helt plötsligt fanns 3 av 5 hundar i hundrasten som hade blåa tungor. En fin socialträning för min lilla Chibi, både människor och hundar av bästa kvalité. 
Idag har vi haft en halvdag med mat, fika och gott i Salem hos Helen o Roger och deras Agnes (Exa är ju nybliven mamma och bor på kenneln med sina valpar) men de var hundsitter åt Nellie. En fantastisk dag och bilder på det har Helen lagt in under Galleri- och respektive sida.
Nu slutar jag..... kasta inga stenar nu
Kramiz

 

Leave a Reply.


Eurasier