BumbiMyran
 
Picture
Vaknade efter 8 imorse, lillan va trött efter allt bus och alla intryck av allt nytt och alla fina hundar och människor igår när vi lunchade hos Helen & Roger igår (lång lunch, vi åkte 11 kom hem vid 18 men jag kan inte slita mig när umgänget är så härligt) Vilka minnen, Chibi busade och röjde. Lekinviterna med Tindra accepterades fullt ut, även av Nellie. Men då blev Tindra storasyster och polis. Fick övertala henne att mysa med mig och låta Nellie och Chibi lattja. Agnes kom ned en sväng när hon hörde nåt gnäll. Funderar på om vi inte borde sätta tant Agnes och tant Tindra i polishögskolan, eller åtminstone skaffa dessa bitchar en varsin polisbricka.
Härlig dag fick vi ..... och idag då? Jo idag, bestämde dottern oss för att vi skulle fixa varandras hår och göra picknick och åka till Lida. Sagt och gjort, hon kom hit med en kasse fullastad med grönsaker, melon, jordpojkar och brumbrum. Dessutom hade hon en burk kattmat me (ja, tonfisk räknas väl som det ) In i bilen och ut till härliga Lida. Där fläktade på ordentligt, och Chibi förvandlades till en vattenMyra, sedemera en gräs(lig) Myra som skulle torka av sig på gräset och filten :) hm Vi mös fram till 18 ikväll. När vi kom hem däckade hon på sin favoställe på balkongen och kom lycklig och talade om att hon sovit klart efter 3timmar. Då hade vi en härlig mys o gosig stund tillsammans på rygg i soffan båda två. Bumbin låg redan på rygg och njöt av lugnet. 
Tänk att livet kan vara så mysigt som så här <3
Kramiz

 


07/09/2013 1:05pm

Hihi, har en Tindra som gärna också agerar polis när Jill har kompisar på besök :)
Låter som ni haft några toppendagar, livet kan allt vara bra gôtt ibland ;)

Ha det gott & kram

Reply
07/10/2013 10:02am

Ja, men idag tyckte Bumbin vi kunde låtit bli att gå ut ibland. Lilla Chibi tyckte det var lika roligt som vanligt. Buskul att gömma sig i höggräset och hoppa på syrran när hon kom nära :) Snigel försökte hon stoppa i mun, men ångrade sig visst. Tur hon inte är fransyska ;) Men trots att vi tagit det mer lugnt idag verkar hon istället haft massor av gos och mys i sig idag.

Reply
07/11/2013 3:05pm

Alltid lika kul att läsa din blogg. Det händer så mycket hos er och skoj att läsa om våran lilla myran. Kram till världens bästa Myr-ägare och kompis!
<3 <3 <3

Reply
BumbiMyran
07/11/2013 3:20pm

Det värmer att höra, speciellt från dig tok Monkan <3 <3 <3
Visste inte att det skulle vara sån planering med att handla, men nu har jag storhandlat. Fått hem sonen igen efter 4 dagar <3 Då passade jag och Tin på att ta en långpromenad efter sen middag
Å vad jag är lycklig att jag får se min Tindra och min Chibi bonda till varandra, att Totte älskar Chibi är <3 så fantastikt så det finns inte ord.
Kram o tack min härliga vän <3

ReplyLeave a Reply.


Eurasier