BumbiMyran
 

 lilla Chibi har äntligen kommit hem 

Ja, innan man påbörjar ett nytt kapitel kanske man ska ge en kort resumé över det förra....
Vi har efter en kort underbar midsommarvecka nere på öland kommit hem. På Öland finns min älskade moster Lillan och hennes härliga familj. Gubben K-I och katterna Mozart o Ozzie och så Eurasierkillen Glans. Mina kusiner Jessica och hennes Rickard med sina 2 underbara 2 raggdollskatter Evita och Tango , sen har de nytillskottet lilla Nemo som är en dvärgznautzer och bara är ca 3mån. Min andra kusse Alex o hans Emma med deras två små 2beningar Maja o Klara. En morbror Orvar o hans snälla Anna bor i Kalmar, hos dem var vi på midsommarafton. Charlie, min son var hemma och skötte om mina 2 katter och sin syster Sannas 2 (hon, kallas av mig oftast för Humlan, firade sin midsommar med min svärson Andrés släkt uppe i Bollnäs . Ni lär säkert få höra om dessa männsikor och djur i fortsättningen :)

Vad hände då vår dag när lilla Myran blev en familjemedlem . Jag startade som vanligt med kaffe o lite spel i soffan, dusch och ut på promenad med Bumbin. Sen ett idogt jobb med att lasta in Humlans katter i sitt restältväska. Tur man har Tindra som motar motstäviga Trazsel tillbaka så slapp jag jaga och leta efter henne. Mot Årsta och lämna katterna hos husse och hämta Humlan som skulle hjälpa Chibi Myran att få en trygg hemfärd. Gos med vovvarna och fika med Gunnar o Monika (as usual) och mycket tjatter.... Så promenad till bilen, oj oyoy så duktigt Chibi gick, var det för att vi hade med oss "vallavalla" Monkan? In i en varm bil och swich så va vi hemma, promenaden runt huset i gräset så hann Chibi göra både ock. Jag skrattade när M visade att det följde med en rulle "bajspåsar" som om jag inte har det..... men det var väldans bra för på den här turen hade jag inte det, för Bumbin var ju inte med tillika heller inte hennes koppel där påsarina brukar vara.
Vid dörren steg Tindra ut med glad min och viftande svans och hälsade sin lilla "lillasyster" välkommen, så fin hon är min fina Bumbi.
Mat- och vattenskålar visades och Chibi tyckte kattmaten var bäst :( nåja, katterna gillar hennes me. 
Hon va lite konfunderad på Totte katt, men de nosade nos mot nos, .... men bäst att vara lite avvaktande tyckte de både nyfiket dock ;)
Sanna lärde Chibi snart att man kan få komma upp i soffan, nåja hon som dem andra kommer få vara där, men jag vill lära henne att hon har en trygghet i sin bädd också. Charlie la till och med en kudde på så att hon lyckades ta sig upp själv (fy vilka ungar som jönsar med liten så)
Mycket bus på kvällen, och en följa med till bussen när Humlan skulle åka hem hann vi också. Och när vi var ut efter middagen så gick Myran och kollade in Bumbin hela tiden. Nu blev hon sur för att jag sitter och skriver och tycker hon ska ligga på golvet, men Totte hoppade ju upp :( somnade till i 5 min och hoppade till och gnällde efter sällskap...... så det får räcka för idag/kväll.
Vill bara tala om för er alla att jag fått en ära i att få ta hand om min lilla Chibi , tack Orionstjärnan's Monika 


 


06/25/2013 1:24pm

Tack för dom fina orden du skrev om mig och Chibi. Du ska veta att jag är såååå glad att du ville ha ansvar för just denna lilla Myra. Hon har sååå mycket livsgnista och Go, jag trodde ju aldrig att hon skulle överleva, men liten är stark med mycket jäkla anamma!
Vad skoj att du har enså fin hemsida nu, jag kommer in och kollar den så fort jag kan, och jag tänker länka den på min sida.
Kramar till er alla
från Kennelmamman Monika med Nike-bus och Schatzie polisen!

Reply
Helene
06/25/2013 1:46pm

Bara sanna ord min fina Monika, jag lovar att älska liten 🐜 ❤

Reply
06/25/2013 1:47pm

Kul med ännu en blogg att följa, gillar't ;-)

Kram

Reply
06/25/2013 1:51pm

Hej

Se så bra det blev. Lyckat till med Chibi. Ses snart.

ReplyLeave a Reply.


Eurasier