BumbiMyran
 
Picturemossa är kul att tugga....
Ja tiden flyger verkligen fram när man har roligt. Roligt har vi större delar av dagarna. Med en valp som Chibi så kan man inte ha långtråkigt kan jag lova. Mycket bus i den här lilla busvalpen. Många upptåg och påhittig att hitta på nya rackartyg.
När semestern började igen efter en veckas gästspel på banken, så började 3 veckors härlig semester. Vi har utökat våra promenader, lekt i hundrastgårdar, hälsat många människor och hundar. Chibi är lite avvaktande och försiktig när det gäller andra hundar. Det tycker jag är bra och det känns tryggt att hon inte rusar fram till "vem som helst" Vi tog med mormor och åkte ned till Öland igen. Det gick jättebra att åka bil hela vägen. Visst vi gjorde lite avstickare och fikade vid en sjö en bit bort ifrån stora vägen. Vi började vår ankomst med att åka på 3års kalas i Borgholm, då fick Chibi öva på att träffa min kusins 2 små söta tjejer som är 3 och 1 år gamla. Gick jättebra, fast hon tyckte hon oxå kunde få leka, gräva och ta grejer från deras sandlåda. dagen efter kom nästa roliga träff, äntligen fick min kusin Jessica's lilla dvärgsnauzer Nemo (han är ca 1,5 mån äldre än Chibi) och Chibi träffas, oj vilken lycka. De höll på att brottas, jaga och busa med varandra i ca 2 timmar. Dagen efter var jag med vovarna hem till Jessica och Rickard och åt god glass o kaffe. Då fortsatte leken på samma sätt, Chibi lärde sig kvickt att Nemo hade muschar och dom va jättebra att bita tag i . Så på onsdagen åkte vi och rekade lite nere vid Eriksöre camping, testade att bada, agility och bus i hundrasten. Kan berätta att den enda som fattade det här med hindren, däck, gångar och balans var ju Tindra. Jättefint ställe. Gissa vad, när vi går från stranden så stöter vi på något så ovanligt som en Eurasier, en vacker kille på dryga året som kom i från TeddyWoods. Sen bjöd min mamma på supergod mat, och min moster hade bakat en jättegod tårta och så hade moster och mamma varit ute i skogen och plockat blåbär o hallon till den. Blev ganska många som delade min dag. Innan vi åkte över till fastlandet så hann vi med att träffa på Sendo, Chibi's syster som anlänt samma kväll som vi var där. Inte kände de igen varandra till att börja med. Men 3sek senare så röjde de 2 för fullt. 
När vi kom hem var det dax för 12v sprutan hos veterinären. Ja, den heter ju så även om det går bra att ta den när man är 13v. Chibi var jätteduktig. Och vem stöter vi på när vi kommer ut från undersökningsrummet? En eurasierägare ..... Alicia från SundStam's
Glass o kaffe hos morfar o mormor och slappande ute hos dom blev belöningen (för mig) Tindra o Chibi fick smaka lite av det nya fodret vi fick hos veterinären. Nu har ytterligare en vecka gått och Chibi har lärt sig hoppa upp både i soffa och säng. Är tydligen där man ska vara när det ska ätas något xtra gott, så att "syrran" inte tar det ifrån henne. Eller när man vill läsa en "GOD" bok .
Lite rörigt blev det här, men det bjuder jag på.
Kramiz 

 

Leave a Reply.


Eurasier