BumbiMyran
 
Picture
Ja här ser ni mina fötter och Chibis busiga blick.......
I Måndags fick Chibi lära sig av Tindra vilken lycka, och hur man visar lyckan när mormor kommer. Oj det skulle pussas och buffas om och om igen. Vem tog efter om inte lilla Myran. Det är inte alltid så lätt man når ju inte lika långt. När jag dessutom hade varit på jobbet och äntligen hittat hem kl halv 8 så blev glädjen liknande och hon (Myran) tar efter sin idol Bumbin i alla uttryck. 
Idag har vi på eftermiddagen visat mormor hur en promenad i både koppel- och lösa laboliner går till. Oj vilken fart, och oj vad en grop kan få till många skratt och skutt. Att dessutom få känna sig relaxad att låta sina 2 få springa eller strosa bäst de vill i hundrasten utan oro är också en härlig känsla och njutning. 
Idag har Chibi också visat att hon kan sitta och sträcka tass , Idolen gjorde detsamma :) Vi kan väl för sakens skull säga att Chibi är lagd lite mer åt det konstnärliga, för hon är vänstertassad..... he he.
Sen är det där med att vara nöjd med sitt. Både Bumbin och Chibi har varsitt tuggben, men Myran vill byta....
Nae, säger Tindra med ett svagt morr och rynk på nosen. Joooo, hoppa studsa, om igen.... Tindra säger ifrån till slut med ett nafs--------- In springer in SoldatMyra som har blivit av med båda öronen vilka läten hon ger ifrån sig. Oj oj oj, hon va knappt fuktig på några strån på ena örat. Nåja, läxa? hm jo 4minuter senare är hon framme och vofflar och småmorrar och studsar mot sutanten Tindra igen.... Jo den läxan va tydligen inte värd att lägga på minnet. 
Att gosa är en av Chibi's andra bästa , men var går gränsen för gos o snutt och AJ du får inte bita. Jag lovar gränsen är inte göra illa. 
Hoppa efter katten, bita överallt på honom nae inte bite bara ta olika delar av honom i munnen. Busmyra, är kanske arten, finns den? Det blir rally ibland både ute och inne, där i mellan så är det  mat, mycket mat, alla sorters mat, gurka, morot och paprika är också mat. gos eller medvetslös
Nu är det medvetslös, så nu har jag skrivit, blivit tokarg på en idiotisk dator, busat en stund, tagit nya tag och äntligen skrivit detta. pust för att jag har händer och fötter, även om de får sig små revor av vissa 


 


07/02/2013 1:04pm

Det är sååå roligt att läsa vad lilla Myran gör, och hur hon smälter in i flocken din. Jag är sååå stolt och glad att hon är din Helene! <3 hjärtligt tack för att du ville ha henne. kramizar till er alla
från Monika med flock <3 <3 <3

Reply
07/02/2013 1:08pm

Tack Monika,
Jag är minst lika stolt för att du och Chibi valde mig och min flock <3
Kramiz

Reply
07/02/2013 2:18pm

Jäklar vilken tur att fick fart på datorjäkeln igen! Vet hur tokarg man blir när man har skrivit ett långt inlägg och sen är det bara puts-väck!

Roligt att läsa om valpbus, mysigt men aj vad vassa tänder dom har, dom små liven, hahaha!

Ha det gott :-)

Reply
07/04/2013 2:33pm

Tror du har en säker vinnare i rallylydnad om något år. Agnes hälsar att vi varit på Brandalsund i dag och det var såååååå härligt, inte en hund eller annan människa på hela stället.

Ha det gott.

ReplyLeave a Reply.


Eurasier