BumbiMyran
 
Ja så börjar även den här dagen ebba mot kväll, är det lugnt då tror ni. Nehepp nu har vi lekstund och då är ingen leksak säker, heller ej någon av katterna eller våra fötter. Chibi öser på för fullt , lägger sig ned och sneglar mot nästa offer. Kruka har hon lyckats välta i sin röjarstunder, blir hon rädd? Nej inte lilla soldatMyran inte. 
Kan berätta att gårdagens natt och dag gick lite lugnare till. Hon har sovit i sin biabädd nedanför mig och sovit tills jag gått upp. Det märktes att hon började känna sig hemma redan igår med både lekinviter till katten Totte och buseriet. Hon sov mitt på dagen i flera timmar. Och när jag gick på promenad med Tindra fick hon följa med, jag bar henne dock större delen, vill ju vara aktsam om hennes växande leder. 
Även natten till idag sov hon tryggt, men vaknade och skulle med när jag skulle på toa. Nåja fast klockan bara var 5:10 så tyckte jag det var bäst att gå ut för lite kisspromenad. Slängde bara på mig yttertofflor och en munkjacka över nattalinnet. Kollade var nyckeln var och kopplade Chibi och Tindra och slängde igen dörren, kännde som alltid att nyckeln låg i fickan..... Neeeej, och dörren gick i lås :( Attans, fick ställa upp porten och Chibi var duktig och både kissade och bajsade. Sen påbörjades operation "väcka Charlie" inte det lättaste med min tysta ringpingelklocka på dörren, men efter en evighet (5-10minuter) så öppnade han och vi fick komma in. Puh vilken tur att han låg och sov och vi inte vaknade efter att han gått till jobbet. 
Senare under dagen har vi tagit en skogspromenad, måste ju spana in några kantarellställen. Fick för mig att jag skulle testa om jag kunde använda ryggan istället för att bära på Chibi. Då kom humöret fram på soldatMyran och hon ville fortsätta vara fri och inte instuvad i en ryggsäck med huvudet utstickande. Men skam den som ger sig, det gick att övertala henne om att det var alldeles utmärkt att åka snålskjuts på detta vis buren fram så det blir väl en magsäck nu då :)
Hon fick också åka lite bil idag, men i Charlies knä.
Efter middagen 19:30 har hon röjt , röjt och röjt. Hon är så härlig och det är en fröjd att se hennes frispel både inne och ute, vilken energi. Däremmellan är hon duktig i koppel, gosig och lugnet själv och duktig på att kissa o bajsa utomhus. Så nu ser jag framemot en natts sömn igen och en ny dag med fler rackartyg
Så hörs vi (ska se om jag lyckas få in lite bileder)

Picture
Morot är gott och busigt tycker Chibi 


 


06/27/2013 1:28pm

Så himla fin hon är din Chibi <3
Haha, vilken tur att det inte kom någon när du stod där iklädd nattkläder ;)

Reply
06/27/2013 2:24pm

JO, man känner sig ganska dum för utan telefon och nycklar så är det inte så lätt att kalla på hjälp. Tur det är sommar, och man har snygga ben.... inte bara hundarnas ben :) thi hi

Reply
06/27/2013 1:38pm

Haha ja hur många gånger har man inte gått ut med bara morgonrocken i området. Lånat sonens onepeace ett par gånger, ska nog inhandla en sådan själv. Perfekt att hoppa i när det är bråttom.

Reply
BumbiMyran
06/27/2013 2:26pm

Hm tror jag skulle skämmas mer i onepeace än med mina vackra ben :) :P lärdomen idag av detta är, ställ dörren i olåst läge, kolla nycklar, lås, kolla nycklar igen och släng igen dörren efter...... gäller bara att vara vaken nog för allt det där :)

Reply
06/27/2013 2:01pm

Vad duktig du är Helene som fixar det här. Kul att läsa i bloggen vad Soldat-Myran gör. Jag såg filmen du hade lagt upp, herregud vad jag skrattade.....hon lät inte Totte vara ifred ens vid matskålen....stackars Totte.
Ha det så gott, Sov Gott i natt och du " Glöm INTE nycklarna!"

Reply
Helen
06/27/2013 2:14pm

Nej glöm inte nycklarna för sjutton

Reply
BumbiMyran
06/27/2013 2:32pm

Jag har ju haft en mästare till hjälp genom Helen N :) Och ikväll fick Totte sina öron tvättade och snuttade på. Sen var det full rulle ute på ängen efter Bumbin. Men hon lyssnar jättefint och hon är otroligt öppen för nya saker. även om hon älskar att rulla i klövergräs, hoppa efter några humlor, bära pinnar o kottar. Men hennes idol är Bumbin och hon anser att jag är flockledaren :) Go'Myran min fina Chibi <3

Reply
Sy
06/27/2013 2:22pm

Roligt att läsa hur det går för er och sötnosen!
När är hon så hemmastadd att ni tar emot puss&gosbesök?

Reply
06/27/2013 2:35pm

Tack,
Om det "bara" är du så är det ok när som helst Syv :) Men Tindra är tycker inte det är ok när andra hundar kommer för nära. Ännu är det bara 2 som hon accepterat, men Chibi har bara nosat på 1.

ReplyLeave a Reply.


Eurasier